Ett hemlarm med digital grannsamverkan för alla hem & alla plånböcker.

Hemlarm är något inte alla har råd med idag, så ska det inte va. Vi tycker alla ska ha råd att skydda det som de håller kärt, sitt hem och sin familj mot bränder och inbrott.

Tack! Vi Mailar dig när Alvira är redo!  🎉
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kommer inte att att spamma eller lämna ut din address till någon annan, vi lovar!

Larm idag är något inte alla har råd med, så ska det inte va. Vi tycker alla ska ha råd med att skydda de som de håller kärt, sitt hem och sin familj mot brand och inbrott.

Tre Delar, En Lösning

Alvira kopplar ihop ditt hem, din telefon och dina grannar för en tryggare vardag och hem.

Våra uppkopplade sensorer förebygger både inbrott och brand genom att känna av både rörelse och rök för att snabbt informera de boende i bostaden.

Allt styrs enkelt genom appen, man kan även låta appen på egen hand aktivera och inaktivera larmet beroende på om någon boende är hemma.

Skulle olyckan vara framme kan de boende enkelt kontakta sina grannar som kan inspektera om något har hänt för att då kunna tillkalla räddningstjänst.

Läs mer om Alvira

Vår ambition är att Alvira ska bli en självklarhet i alla hem för att ge familjer en tryggare tillvaro.

Alvira är ett inbrotts- och brandlarm som skyddar både dig, ditt hem och din familj, men även dina grannar och ditt bostadsområde. Tack vare beprövad teknik och låga driftkostnader kan vi erbjuda hög säkerhet till ett lågt pris, något som gör att alla har möjligheten att skydda sina hem.

Få reda på när Alvira är redo!